Boottochten

Ervaar plezier en ontspanning

Stap aan boord van onze comfortabele boot en geniet van een ontspannen tocht op het water. Of je nu op zoek bent naar een romantische date, een gezinsuitje of gewoon een dagje uit met vrienden, onze boottochten bieden voor elk wat wils.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je recreatieve boottocht en ervaar het plezier en de ontspanning van een dag op het water!

Hoe het werkt

Kies de juiste locatie

De eerste stap bij het plannen van een dagje watersport is het kiezen van de juiste locatie. Je kunt kiezen voor een meer, een rivier of de zee, afhankelijk van je voorkeur en de watersport die je wilt beoefenen.

Kies de juiste boottocht

Kies een boottocht die bij jou en je groep past, en waar iedereen zich comfortabel bij voelt. Als je met een groep gaat, kan het handig zijn om van tevoren te overleggen welke boottocht iedereen leuk vindt.

Plan je dag

Plan je dag goed van tevoren, zodat je optimaal kunt genieten van je dagje watersport. Zorg ervoor dat je genoeg tijd neemt om te reizen naar de locatie, om uitrusting te huren en om eventueel instructies te krijgen.

Boottocht inspiratie

Stadsrondvaart

Een rondvaartboot gaat langs bezienswaardigheden in een stad.

Zeilen

Beweging over het water door windkracht op een zeilschip of surfplank.

Wijn- borrelboot

De borrelboot  is een zeer toegankelijke en leuke manier van borrelen op een boot.

Zonsondergang boottocht

Geniet van de zonsondergang al dobberend op het water.

Speedboot

Een speedboot is een snelle boot waarmee u uw passie voor varen perfect kunt uiten.

Vissen

Vissen is een heerlijke activiteit die je als hobby kunt beoefenen.